Compania noastă este un tour-operator acreditat IATA pentru emiterea biletelor de avion. Putem emite bilete de avion pentru orice destinație și cu orice companie de transport aerian, în aceleași condiții calitative și la tarife identice cu cele ale companiilor aeriene.

Pentru realizarea rezervărilor și emiterea biletelor de avion utilizăm cel mai performant sistem de ticketing on-line, AMADEUS GLOBAL TRAVEL, cu acces permanent online la programul de zbor al tuturor companiilor de transport aerian.

Agenția noastră dispune de un personal foarte bine pregătit din punct de vedere profesional (cursuri IATA si AMADEUS GLOBAL TRAVEL), cu o bogată experiență practică în domeniu.

În funcție de condițiile de călătorie -- destinație, perioadă, programul de zbor, conexiuni, clasă, etc -- suntem gata să vă oferim ruta optimă și compania aeriană ce asigură pe aceasta rută raportul calitate-preț cel mai convenabil.

În cazul relațiilor protocolare de un anumit nivel, vă putem pune la dispoziție în regim de închiriere, diferite tipuri de mijloace de transport aerian amenajate VIP, tarifele variind de la caz la caz, în funcție de dorințele clientului.

Formular rezervare

Info
Ruta
Pasageri